Malá sportovní hala je využívána k pronájmům ledové plochy, veřejnému bruslení, ale i ke konání koncertů. Součástí Arény je příjemná kavárna s bohatým sortimentem.
Pro hráče HuráLigy sleva z ceny kurtu 20 Kč. Badminton aréna Skalka. I grant consent to the processing of my personal data for marketing purposes. nebo zaregistrovat. Nejmodernější badmintonový areál v ČR, 13 klimatizovaných badmintonových kurtů, luxusní zázemí, parkování zdarma v podzemních garážích, kavárna, točené pivo i nealko.

www.baskalka.cz Přijďte si k nám zahrát!!! Badminton Aréna. www.baskalka.cz Das offizielle Tourismusportal der Stadt Prag. Badminton Aréna bude disponovat 13 novými badmintonovými kurty, … Informace o Badminton Aréna Skalka, Praha | Kudy se k nám dostanete, kontakty, otevírací doba, nabízené sporty a služby, a další. Pro hráče HuráLigy sleva z ceny kurtu 20 Kč. 13 Plätze, Snacks und Badmintonschule unter einem Dach. Pro více informací navštivte: https://www.vystavistepraha.eu/sport/. That Racing Channel Recommended for you Hodnocení: 90%. Připravujeme v lednu 2016 otevřít Badminton Arénu Skalka Praha v OC Tesco na Skalce. Parkování v krytých garážích. For more information about how we process and store your personal data, click here. Čt 26.1. Zorganizuj si trénink nebo turnaj na tomto sportovišti, pozvi kamarády nebo najdi účastníky.

Rezervace a výběr sportoviště bez námahy? 13 Plätze, Snacks und Badmintonschule unter einem Dach. Děkujeme za zvážení :-), Oddíl karatedo PSK Olymp Praha, Dojo Rybníčky. Badminton aréna Skalka. Sportoviště ještě nemá žádnou recenzi. Nejnovější a nejmodernější Badminton Aréna se 13 kurty, moderním a čistým zázemím. Součástí Arény je příjemná kavárna s bohatým sortimentem. 17:30 2017 | badminton | trénink |, Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Součástí Arény je příjemná kavárna s bohatým sortimentem. Badminton Aréna Skalka ist die einzige Verbindung des populären Sports für Jedermann mit einem Kaffeehaus, das für die Besucher des Einkaufszentrums zugänglich ist, in der Tschechischen Republik. Badminton Aréna Skalka. Nejnovější a nejmodernější Badminton Aréna se 13 kurty, moderním a čistým zázemím. V areálu Výstaviště Praha se nachází plavecký bazén, boulderová stěna, hala se třemi badmintonovými kurty a jedním stolním tenisem. 1.5K likes. Badmintonová hala s 13 kurty, přímo v OC Tesco, 100 m metro Skalka, kavárna, dětský koutek, badmintonová škola, občerstvení, klimatizováno.
Parkování v krytých garážích. 800HP Sleeper Station Wagon Encounters Police (Best Excuse Ever) - Barn Find For $100 - Duration: 17:31. Přidej svůj názor. Badminton Aréna Skalka Praha. Pro přidání příspěvku se musíš nejdřív přihlásit Pokud nemáte sportovní vybavení, u nás si ho zapůjčíte. Parkování v krytých garážích. SportCentral pomáhá lidem sportovat - najít kamarády na sport, vybrat si sportoviště a získat na nich výhody, zorganizovat tým, zúčastnit se sportovních akcí v okolí. Badminton Aréna Skalka ist die einzige Verbindung des populären Sports für Jedermann mit einem Kaffeehaus, das für die Besucher des Einkaufszentrums zugänglich ist, in der Tschechischen Republik. Rezervace. Na kartu MultiSport můžete navštívit: Badminton http://www.baskalka.cz/